Hjemmelavet pålæg 2016-11-17T14:20:55+00:00

Hjemmelavet pålæg

Vi laver alt vores pålæg helt fra bunden

Hos Slagter Maltesen lægger vi vægt på kvalitet hele vejen rundt. Alt pålæg, bortset fra italienske og spanske specialiteter, laves helt fra bunden og du kan regne med, at alle produkter er både gluten- og laktosefri.

Også alle krydderiblandinger blander vi selv. Kun på den måde får vores varer netop den smag, vi ønsker de skal have. Det giver et unikt kendetegn for vores produkter og bedre muligheder for at fortolke trends i efterspørgslen til nye produkter.

lactose-og-gluten-free-stamps

OBS! Medister og leverpostej

Medister – med og uden gluten
OBS! I vores medister er der gluten. Uden gluten syntes vi ikke, vi får helt den kvalitet i farsen, som vi gerne vil have, ligesom farsen bliver sværere at arbejde med i større mængder. Ønsker du glutenfri medister, skal du blot bestille den i forvejen. Vi har jævnligt kunder, der ønsker glutenfri medister, og prisen er selvfølgelig helt den samme som på vores almindelige medister.

Leverpostej – med laktose
Vores hjemmelavede leverpostej indeholder laktose.

Du accepterer, at vi samler statistik ved hjælp af cookies, hvis du klikker OK eller klikker dig videre til næste side. Mere info

Vi samler statistik ved hjælp af cookies, for at få slagtermaltesen.dk til at fungere optimalt. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du accepterer, hvis du klikker OK eller klikker dig videre til næste side.
Du er velkommen til at læse mere om vores COOKIEPOLITIK

Luk