Krogmodnet okse- og kalvekød 2016-11-17T14:20:55+00:00

Krogmodet okse- og kalvekød

Oksekød er ikke bare oksekød. Kvaliteten afhænger blandt andet af dyrenes levevilkår, fodring og hvilken kvægrace, det kommer fra. Hos os får du krogmodnet okse- og kalvekød og som regel af kødkvæg fra danske kvægavlere.

I Danmark har vi mange dejlige kødkvægsracer med hver deres særpræg, vi kalder det Friland kødkvæg. Hos os finder du typisk kød fra racerne Limousine, Simmental, Hereford, Charolais, Aberdeen Angus og Skotsk Højland – en mangfoldighed af sorte, hvide røde, brune og brogede okser af hver sin race og med hver sin karakter.
Racernes levevis og muskelopbygning er forskellig. Nogle kan klare frost og sne. Andre har brug for mere omsorg. Nogle racer har lyst og magert kød, mens andet er mørkt og fedtmarmoreret.
Kødet fra én kvægrace er ikke nødvendigvis bedre end en anden, men kødet er forskelligt på samme måde, som der er forskel på rødvin, ost og kaffe.
Kødkvæg opdrættes fortrinsvis ved hjælp af amme køer, der går på græs om sommeren sammen med deres kalve.

 

Du accepterer, at vi samler statistik ved hjælp af cookies, hvis du klikker OK eller klikker dig videre til næste side. Mere info

Vi samler statistik ved hjælp af cookies, for at få slagtermaltesen.dk til at fungere optimalt. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du accepterer, hvis du klikker OK eller klikker dig videre til næste side.
Du er velkommen til at læse mere om vores COOKIEPOLITIK

Luk