Hjemmelavet pålæg

Vi laver alt vores pålæg helt fra bunden

Hos Slagter Maltesen lægger vi vægt på kvalitet hele vejen rundt. Alt pålæg, bortset fra italienske og spanske specialiteter, laves helt fra bunden og du kan regne med, at alle produkter er både gluten- og laktosefri.

Også alle krydderiblandinger blander vi selv. Kun på den måde får vores varer netop den smag, vi ønsker de skal have. Det giver et unikt kendetegn for vores produkter og bedre muligheder for at fortolke trends i efterspørgslen til nye produkter.

lactose-og-gluten-free-stamps

OBS! Medister og leverpostej

Medister – med og uden gluten
OBS! I vores medister er der gluten. Uden gluten syntes vi ikke, vi får helt den kvalitet i farsen, som vi gerne vil have, ligesom farsen bliver sværere at arbejde med i større mængder. Ønsker du glutenfri medister, skal du blot bestille den i forvejen. Vi har jævnligt kunder, der ønsker glutenfri medister, og prisen er selvfølgelig helt den samme som på vores almindelige medister.

Leverpostej – med laktosefri mælk
Vores hjemmelavede leverpostej er lavet med laktosefri mælk.