Julens mad2018-12-03T07:42:08+00:00

Fjerkræ til julen – kødfuldt, smagfuldt og helt vidunderligt

Ænder, gæs og kalkuner

Vores fjerkræ er overvejende fra tysk opdræt. De har nydt det frie liv på markerne og fået foder der er 100% vegetabilsk og helt uden vækstfremmere.

Fjerkræet er kødfuldt og har især meget brystkød. Det lever i minimum 14 uger, dobbelt så lang tid som normalt, så den gode smag når at sætte sig. Det giver fjerkræ med væsentlig mindre fedt og markant mindre stegesvind. Når ænderne skal slagtes, hentes de hjem fra markerne og håndslagtes direkte på gården – helt uden transport og stress. Samtidig bliver dyrene tørslagtet. Det betyder længere holdbarhed og mindre risiko for spredning af eventuelle bakterier via vand. Efter slagtning luftkøles og modnes fjerkræet i kølerum for at intensivere den gode smag, inden det nedfryses. Fjerkræet slagtes i oktober, når vejret ikke længere indbyder til aktivt udeliv.

Fersk gourmet and

MALTESENS LANDAND

Maltesens lille juleand. Vejer 3,2 – 3,5 kg. Til 4 personer.
Maltesens store juleand. Vejer 3,5 – 4 kg. Til 5 personer.

Pris pr. kg.: 165 kr

Kan afhentes den 21. 22. eller 23. december.
Stegevejledning medfølger.

FÆRDIGSTEGT AND

En hel færdigstegt og parteret and med æbler, svesker og sovs.
(Lige klar til at lune i ovnen.)
Vejer 3,2 – 3,5 kg. Til 4 personer.

Pris: 598 kr 

Kan afhentes den 24/12 fra kl. 10-12 i Birkerød.

MALTESENS JULEGÅS

Vejer 4 – 7 kg.
Hovedret til 4-8 personer.

Pris pr. kg.: 179 kr

Kan afhentes den 22. eller 23. december.
Stegevejledning medfølger.

MALTESENS KALKUN

Hovedret til 4-15 personer.

Pris pr. kg.: 135 kr

Kan afhentes den 22. eller 23. december.
Stegevejledning medfølger.

Vores grisekød kommer fra danske avlere og vi sælger stort set kun grisekød fra Frilandsgrise eller Maltesens Gourmetgris.

Grise er meget aktive dyr. Det er vigtigt, at de har god plads at bevæge sig på.
Frilandsgrisene fødes i en hytte på Friland og ligger de første dage hos soen i hytten, men der går sjældent lang tid, før de bevæger sig ud på marken og leger med de andre grise. Der går ofte adskillige søer på samme mark, og grisene møder andre smågrise og andre søer uden for hytten. De har dog altid deres egen hytte, hvor de holder til og sover sammen med soen de første fem uger af deres liv.Maltesens Gourmetgris er en gris uden antibiotika, som skal modvirker antibiotikaresistens.

Kamsteg med svær

KAM MED SVÆR

I stykker på ca. 10 cm, beregnet til 2-3 personer.
Vælg mellem kam med svær fra mager- eller marmorerede ende.

Pris pr. kg.: 135 kr

Kan afhentes den 22. eller 23. december.
Stegevejledning medfølger.

RIBBENSTEG

I stykker på 10 cm til 2-3 personer.

Pris pr. kg.: 125 kr

Kan afhentes den 22. eller 23. december.
Stegevejledning medfølger.

HJEMMELAVET SOVS – HELT FRA BUNDEN!

FOND ELLER SOVS?

Vi har både hjemmelavet fond
og færdig sovs klar til din juleaften.

(Juleaften er det en god ide at beregne 2 dl sovs pr. kuvert.)

Vi tilbyder valg mellem andefond/andesovs, flæskestegsfond/flæskestegssovs og kalkunfond/kalkunsovs.

Sovsefond. Pris 98 kr pr. l.

Færdig sovs. Pris 125 kr pr. l.

Bestil julemad her

Du accepterer, at vi samler statistik ved hjælp af cookies, hvis du klikker OK eller klikker dig videre til næste side. Mere info

Vi samler statistik ved hjælp af cookies, for at få slagtermaltesen.dk til at fungere optimalt. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du accepterer, hvis du klikker OK eller klikker dig videre til næste side.
Du er velkommen til at læse mere om vores COOKIEPOLITIK

Luk