Nytårsmenu fra Slagter Maltesen

Forret

  • Lækker varm pigvarsuppe a la creme med ceviche marineret kammusling, toppet med hjemmelavet krydderolie

Hovedret (vælg mellem kød & fisk)

Kødhovedret

  • Fantastisk Côte de boeuf med 2 stk langtidsbraiserede super møre iberico svinekæber. Hertil grov kartoffelmos med ristede karl johan svampe, ovnbagt tomatchutney samt rødvinsglace lavet med kærlighed.

Fiskehovedret

  • Havtaskekæber i en lækker Jomfruhummer bisque. Hertil knust kartoffel og grønne asparges.

Dessert

  • Let brændt kransekagebund med cremet toffee gelato, gold chokolade, salt karamel ganache, mandel krokant og mørk chokolade.

 

Tilkøbsmulighed:

3 sprøde appetizers

  • Indbagt  tiger reje
  • Tærte med svampe, afrundet med vesterhavsost
  • Hjemmelavet miniforårsrulle forkælet med langtidsbagt ibericobov

Pris pr kuvert kr 75,-

Kategori:

475,00 kr.

  • Du skal mindst købe 2

På lager

Vælg den hovedret du ønsker
Ønsker i at tilkøbe 3 sprøde appertizere?
Vare
Tilvalg
I alt
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomReturn to Shop