Nytårsmenu fra Slagter Maltesen
Forret
- Lækker varm pigvarsuppe a la creme med ceviche marineret kammusling, toppet med hjemmelavet krydderolie
Hovedret (vælg mellem kød & fisk)
Kødhovedret
- Fantastisk Côte de boeuf med 2 stk langtidsbraiserede super møre iberico svinekæber. Hertil grov kartoffelmos med ristede karl johan svampe, ovnbagt tomatchutney samt rødvinsglace lavet med kærlighed.
Fiskehovedret
- Havtaskekæber i en lækker Jomfruhummer bisque. Hertil knust kartoffel og grønne asparges.
Dessert
- Let brændt kransekagebund med cremet toffee gelato, gold chokolade, salt karamel ganache, mandel krokant og mørk chokolade.
Tilkøbsmulighed:
3 sprøde appetizers
- Indbagt tiger reje
- Tærte med svampe, afrundet med vesterhavsost
- Hjemmelavet miniforårsrulle forkælet med langtidsbagt ibericobov
Pris pr kuvert kr 75,-
475,00 kr.
- Du skal mindst købe 2
På lager