Nytårsmenu 2020

DKK

Ikke på lager

UDSOLGT – UDSOLGT – UDSOLGT

Vi har kreeret en spændende fire-retters nytårsmenu – naturligvis med fuld fokus på lækre råvarer, slagterkvalitet, tradition og fornyelse.

Ikke på lager

Varekategori:

Beskrivelse


STARTER

Fyldt ravioli med muslingevelouté, citrontimian, artiskok, tomatchutney, basilikumsolie og friske urter.

Velouté er en sauce fra det franske køkken. En lækker muslingefond danner grundlaget for den velouté, der udgør starteren på nytårsmenuen. Basilikumsolien giver et smukt udtryk og en god smag til den sarte velouté. Raviolien har et lækkert fyld af artiskok. Den hjemmelavede tomatchutney er både sød, syrlig og stærk på samme tid – og på den måde tilfører den de helt rette smagsgiver og -modspil til hele retten.


FORRET

Krondyrscarpacio med rilette af krondyr, marinerede tyttebær, maltcrumble og urter.

Den fine forret med en duet af krondyr ser festlig ud, når den pyntes med tyttebær, crumble og urter. Nytårsforretten smager som en drøm. De tynde skiver af krondyr i samspil med den rørte rilette er fantastisk. De marinerede tyttebær supplerer med både sødme, bitterhed og syrlighed. Maltcrumblen giver retten et delikat sprødt element.


HOVEDRET

Stegt oksemørbrad med med braiseret nakkefilet af Iberico-gris, stegte svampe med valnødder og persille, creme af gulerødder samt stegt grønkål. Hertil pommes fondant og rødvinssauce.

En nytårsmenu fra slagteren skal selvfølgelig indeholde noget lækkert mørt kød. Vi nøjes ikke med en variant – derfor får du til hovedret to slags kød. Oksemørbraden hører nytårsaften til, og sammen med den braiserede Iberico-gris får du en sand smagsoplevelse. Tilbehøret er afstemt efter kødet – og så er der naturligvis kræset for den lækre sauce.

Eller

Morkelfarseret ibericomørbrad med braiseret nakkefilet af Iberico-gris, stegte svampe med valnødder og persille, creme af gulerødder samt stegt grønkål. Hertil pommes fondant og rødvinssauce.

En nytårsmenu fra slagteren skal selvfølgelig indeholde noget lækkert mørt kød. Vi nøjes ikke med en variant – derfor får du til hovedret to slags kød. Ibericomørbraden hører nytårsaften til, og sammen med den braiserede Iberico-gris får du en sand smagsoplevelse. Tilbehøret er afstemt efter kødet – og så er der naturligvis kræset for den lækre sauce.

Eller

Farseret rødtunge med hummersauce, stegte broccollini, bagte rødløg, ærtepuré med friskost og mini kartofler fra vildmose.

Rødtungen regnes for at være en af de mest delikate arter fra fladfiskefamilien. I fiske hovedretten har vi farseret rødtungen med porrer og trøffel samt torsk der giver retten et strejf af klassiske nytårstraditoner. Som tilbehør får du en mild æretepuré, stegte broccolini og bagte rødløg samt lækre minikartofler. Det hele rundes af med den eksklusive hummersauce.


DESSERT

Moussekage af hasselnød, kokos, chokolade og karamel serveret med passionsfrugtparfait, crumble og chokoflager.

Som afslutning på en udsøgt nytårsmenu har vi valgt en lækker kage lavet af forskellige slags mousser. Hasselnød, kokos og karamel udgør den spændende treenighed i kagen. Den cremede passionsfrugtparfait giver en dejlig friskhed til desserten. De flotte chokoflager og crumblen tilfører sprødhed til menuens punktum. 

Du accepterer, at vi samler statistik ved hjælp af cookies, hvis du klikker OK eller klikker dig videre til næste side. Mere info

Vi samler statistik ved hjælp af cookies, for at få slagtermaltesen.dk til at fungere optimalt. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du accepterer, hvis du klikker OK eller klikker dig videre til næste side.
Du er velkommen til at læse mere om vores COOKIEPOLITIK

Luk