Hvem siger nej til saftigt og lækkert fjerkræ?

Natur og respekt kyllinger

Kom og smag.

En hel fransk kylling vejer 1,6-1,8 kg.

Fast pris: 155 kr pr. stk.

Natur & Respekt er en fransk kylling, opdrættet på friland. Det er fjerkræ af høj kvalitet opdrættet med fokus dyrevelfærd og smag.

Natur & Respekt kyllinger er en krydsning mellem en langsomtvoksende fransk label rouge kylling og en konventionel kylling.

Det giver en saftig og kødfuld fugl med en god muskulatur.

Hos Slagter Maltesen er det vigtigt, at det fjerkræ vi sælger, lever under så naturlige forhold som muligt, bl.a. med adgang til den fri natur.

Hos Rokkedahl kyllinger er man, mod forventning, først klar til at give kyllingerne adgang til fri natur i efteråret. Vi har pt. derfor besluttet, at skifte over til at sælge kyllinger opdrættet under ‘natur og respekt’ mærket.

Natur og respekt kyllinger

DYREVELFÆRD OG KVALITET FOR ALLE

Natur & Respekt er en krydsning mellem en langsomtvoksende fransk label rouge-kylling og en konventionel, hurtigt voksende kylling.
Det giver en saftig, kødfuld fugl med en sund muskulatur til en overkommelig pris.
Navnet Natur & Respekt dækker over:

Naturlige omgivelser
Frilandskyllingerne har adgang til store græsarealer, hvor de kan udfolde deres naturlige flok- og fødesøgningsadfærd. Når kyllingerne kan bevæge sig frit, får de sunde, stærke ben og er i det hele taget mindre udsatte for smitsomme sygdomme.

Respekt for dyrene
Frilandskyllingerne har et værdigt liv med god plads omkring sig både inde og ude. Kyllingerne lever minimum 56 dage. De første 28 dage går kyllingerne i rummelige, rene stalde, for at de kan få tilstrækkelig fjerdragt til at kunne klare sig udendørs. De næste minimum 28 dage går kyllingerne udenfor med god plads omkring sig.

Respekt for forbrugeren
Forbrugeren får et velsmagende kvalitetsprodukt med fuld sporbarhed, et produkt man kan tilberede med god samvittighed, og som den almindelige forbruger har råd til. Natur & Respekt-kyllingerne er dyrevelfærd og kvalitet for alle.

Det er frilandskyllinger med smag!