Menukort

Lad os gøre din mad til en oplevelse

Menukort

At gøre mad til en oplevelse er omdrejningspunktet for Slagter Maltesen. Det kan kun lade sig gøre, når varernes kvalitet er i orden. Vi udvælger og indkøber selv de enkelte råvarer, så vi ved, hvor kødet kommer fra, og kender de vilkår, det er vokset op under. Vi står selv for forarbejdning og produktion, og først når du handler hos os igen, ved vi, at den mad du købte sidst, var en oplevelse.

Smørrebrød

Tapas

Grillmenuer

Vi ringer til dig

Når vi har modtaget din bestilling kontakter vi dig på telefon senest indenfor 24 timer, hvis der er behov for afklaring af spørgsmål til bestillingen, eventuel pris på levering eller tidspunkt for afhentning/levering.

Bord og overdækning buffet og grill

Du skal hjælpe os med at sørge for, at der er bordplads til den mad, du har bestilt. Er der eksempelvis tale om buffet, skal du huske, at der også skal være borde til at stille buffeten på.

Bestiller du et grillarrangement, er det selvfølgeligt vigtigt, at der er mulighed for at både grill og evt. kok, kan stå overdækket, hvis vejret skulle drille.

Børn 2-10 år

For børn i alderen 2-10 år er der halv pris.

Ændringer er OK

Det kan være svært at vide det præcise antal kuverter til et arrangement, den dag man bestiller maden.

Vi kan stort set altid imødekomme en ændring på +-6 kuverter, hvis vi får den 48 timer inden, maden skal være klar.

Dette gælder selvfølgelig både for bestillinger i forretningen og her på hjemmesiden.

Service

Ved levering af buffeter og middagsarrangementer skal service (skåle, fade, osv.), returneres til butikken i rengjort stand inden for en uge. Ønsker I at vi afhenter servicen, kan dette aftales mod tillæg.

Søn- og helligdage

Ved levering/afhentning på søn- og helligdage, skal der minimum bestilles for 2.000 kr. og der er altid et tillæg til bestillingen på 500 kr.