Om os

Om os

At gøre mad til en oplevelse er omdrejningspunktet for Slagter Maltesen. Det kan kun lade sig gøre, når varernes kvalitet er i orden. Vi udvælger og indkøber selv de enkelte råvarer, så vi ved hvor kødet kommer fra, og kender de vilkår, det er vokset op under. Vi står selv for forarbejdning og produktion, og først når du handler hos os igen, ved vi, at den mad du købte sidst, var en oplevelse.

Som kunde vil du samtidig føle dig velkommen i vores forretning. Du vil hurtigt fornemme, at vi kan li’ det vi laver, at vi ønsker at give dig de bedste råd og vejledning om udskæringer, stegeanvisninger, opskrifter og tilbehør som salater, kartofler, fond og desserter.

Kernekompetencer

Hos Slagter Maltesen kan du regne med kvalitet og smag, i alle de produkter vi sælger. På torvet håndplukker vi selv råvarerne til vores forretning. Når varerne efter 3-4 uger er modnet efter vores forskrifter, skæres de ud til salg og egen fremstilling af pølser, pålæg og mad ud af huset.

Om Christian Maltesen

Lige siden Christian stod i lære hos Benny Olsen i forretningen i Birkerød, havde han en ambition om, at få sin egen forretning. ”Jeg havde dog ikke regnet med, at jeg i en alder af blot 25 år, ville blive tilbudt at overtage min egen læreplads. Men det gjorde jeg. Og jeg sagde heldigvis – ja tak! ”

Men meget skulle udvikles og ændres for at forretningen blev den forretning, Christian gerne ville have.

”Faktisk gik der over 10 år, inden vi havde det helt rigtige fundament – med de rigtige råvarer og sortiment. Og nu nyder jeg hvert øjeblik i min forretning. Jeg har frihed til at afprøve lige præcis de ideer, jeg tror på, og mulighed for at teste dem hos medarbejdere og kunder med det samme. Og det er sjovt at se, hvordan ens kreativitet og sammensætning af smag og nuancer udvikler sig over tiden. Det er i det hele taget en stor fornøjelse hver dag at levere god mad til dem, der gerne vil.”

Vores dygtige medarbejdere

Uden dygtige medarbejdere kan det slet ikke lade sig gøre, at drive en slagterforretning i dag.

Hos os er det vigtigt, at vores kunder skal have den samme oplevelse uanset hvilken medarbejder, der står bag disken.

Vi er en slagterforretning, hvor vi hver i sær tager ansvar og hvor vi lytter til hinanden med respekt. Det er i høj grad gennem medarbejderne at forretningen udvikles.

I forretningen kan du bl.a. møde:

Christian Maltesen – Slagtermester og ejer
Bjørn Svingel – Mestersvend