Kyllinger, kalkuner og landænder
Hos Slagter Maltesen er det vigtigt, at det fjerkræ vi sælger, lever under så naturlige forhold som muligt, bl.a. med adgang til den fri natur.
Kyllinger og kalkuner
Vores hele kyllinger og kalkuner er overvejende fra fransk opdræt. De fodres med 100% vegetabilsk foder, helt uden vækstfremmere.
Dyrevelfærd og kvalitet for alle
Natur & Respekt er en fransk kylling, opdrættet på friland. Det er en krydsning mellem en langsomt voksende fransk label rouge-kylling og en konventionel kylling.
Det giver en saftig, kødfuld fugl med en sund muskulatur til en overkommelig pris.
Natur & Respekt dækker over:
Naturlige omgivelser
Frilandskyllingerne har adgang til store græsarealer, hvor de kan udfolde deres naturlige flok- og fødesøgningsadfærd. Når kyllingerne kan bevæge sig frit, får de sunde, stærke ben og er i det hele taget mindre udsatte for smitsomme sygdomme.
Respekt for dyrene
Frilandskyllingerne har god plads både inde og ude, og lever i minimum 56 dage. De første 28 dage går kyllingerne i rummelige, rene stalde, for at de kan få tilstrækkelig med fjerdragt til at kunne klare sig udendørs. Herefter har de mindst 28 dage udenfor.
Respekt for forbrugeren
Forbrugeren får et velsmagende kvalitetsprodukt med fuld sporbarhed. Det er et produkt man kan tilberede med god samvittighed og som kan købes til en fair pris.
Natur & Respekt-kyllingerne er dyrevelfærd og kvalitet for alle.
Det er frilandskyllinger med smag.
Hvem kan siger nej til
saftigt og lækkert fjerkræ?
Vores kyllinger fra ’Natur og respekt’ er kødfulde med en god struktur og meget brystkød.
En hel fransk kylling vejer 1,6-1,8 kg.
Vi sælger dem til en fast pris.
175 kr. pr. stk.
Kom og smag.
Landænder
Vores ænder er overvejende tysk opdræt. De har, ligesom den overvejende del at det øvrige fjerkræ vi sælger, nydt det frie liv på de grønne marker og med foder, der er 100% vegetabilsk og helt uden vækstfremmere.
Ænderne er kødfulde og har især meget brystkød. De lever i 14 uger, så den gode smag når at sætte sig.
Når ænderne skal slagtes, hentes de hjem fra markerne og håndslagtes direkte på gården. Slagtningen foregår i kontrollerende menneskehænder – helt uden transport og stress.
Dyrene tørslagtes. Det betyder længere holdbarhed og mindre risiko for spredning af eventuelle bakterier via vand. Efter slagtning luftkøles og modnes fjerkræet i kølerum. Det intensiverer den gode smag.