Buffet
Viser 6 resultater
-
Gourmet buffet
– Stegte, chilimarinerede tigerejer anrettet på sprød salat og pyntet med frisk dild. Med chilidip og stenovnsbrød. (Portionsanrettet)
– Grillet laks drysset m. ristet pancetta og pyntet m. citron og dild. Med portvinscreme og stenovnsbrød.
– Grillet oksemørbrad m. hjemmelavet flødekartoffellasagne. (Skiveskåret og anrettet)
– Stegt perlehønebryst på bund af stegte grønsager.
– Hjemmelavet brownie m. sorbet og friske bær.
– Stenovnsbrød og smør. -
Italienskinspireret buffet
– Vitello tonnato på bund af rucola.
– Små italienske frikadeller m. friske krydderurter og basilikumpesto.
– Oksecarpaccio på rucola, pyntet m. citronolie og revet permesan.
– Kalveculotte fyldt m. pesto og bagte blommetomater.
– Kartoffellasagne m. rodfrugter i tynde skiver vendt m. fløde, dijonsennep og timian.
– Tomatsalat.
– Tiramisu m. frisk frugt.
– Stenovnsbrød og smør. -
Maltesens buffet
– Varmrøget laksemousse på sprød salatbund med sprøde rugbrødschips
– Teriyakimarinerede tigerrejer med chilimayo på orientalsk salatbund
– Kalveculotte med grov ovnbagt tomatchutney
– Bbq marinerede vikingekølle med broccolisalat
– Pestomarinerede kartofler med parmesanost og marinerede rødløg
– Hindbærmousse med frisk frugt
– Stenovns brød og smør -
Orientalsk buffet
– Kyllingespyd med tariyaki og sesam, på sprød salat
– Tom kha suppe med rejer
– Orientalske kyllinge mini frikadeller
– Lynstegt oksewok med grønt og hvidløg
– Kylling i rød karry
– Vegetar wok med ristede cashewnødder og crispy basilikum
– Stegte ris thai style
– Kokosis med moden mango og nødder
– Stenovnsbagt brød og smør -
Slagter Maltesens konfirmationsbuffet 2025
– Lynstegt Yellowfin-tun på bund af avocado-salsa.
– Teriyakimarinerede tigerrejer med chilimayo på salatbund.
– Grillet anrettet oksemørbrad pyntet med ovnbagt tomatchutney.
– Unghane med frisk timian og serranoskinke.
– Flødekartoffellasagne.
– Frisk melonsalat med feta og græskarkerner.
– Brownies med salt karamel, macarons og friske bær.
– Stenovnsbagt brød og smør. -
Vegetarbuffet
– Risottokugler med friske krydderurter, hertil en hjemmerørt estragon-mayonnaise
– Håndrullede forårsruller med lynstegte grøntsager & chilisauce dip
– Nuddelsalat med grillede grøntsager vendt med goma dressing
– Grillet zucchini med chili hummus & knuste mandler
– Cæsar salat med et strejf af hyldeblomst, sprøde hvidløgs croutoner & parmigiano reggiano flager
– Bagte Grøntsager lagt i lag med friske pastaplader og fyldig krydret tomatsauce
– Cheesecake med lemon curd, crumble & friske bær