Buffet
Viser alle 5 resultater
-
Efterårsbuffet
– Varmrøget laks (eget røgeri) på sprød salat m. honning-sennep-dressing og ristede nødder.
– Oksecapaccio på bund af rucola m. parmesan og semidried tomater.
– Grillet pestomarineret unghanebryst.
– Krogmodnet oksehøjreb m. hjemmelavet kartoffellasagne.
– Tomatsalat med rucola, salattern og balsamicoglace.
– Kagesymfoni m. 4 forskellige minidesserter og frisk frugt.
– Stenovnsbrød og smør. -
Gourmet buffet
– Stegte, chilimarinerede tigerejer anrettet på sprød salat og pyntet med frisk dild. Med chilidip og stenovnsbrød. (Portionsanrettet)
– Grillet laks drysset m. ristet pancetta og pyntet m. citron og dild. Med portvinscreme og stenovnsbrød.
– Grillet oksemørbrad m. hjemmelavet flødekartoffellasagne. (Skiveskåret og anrettet)
– Stegt perlehønebryst på bund af stegte grønsager.
– Hjemmelavet brownie m. sorbet og friske bær.
– Stenovnsbrød og smør. -
Italienskinspireret buffet
– Vitello tonnato på bund af rucola.
– Små italienske frikadeller m. friske krydderurter og basilikumpesto.
– Oksecarpaccio på rucola, pyntet m. citronolie og revet permesan.
– Kalveculotte fyldt m. pesto og bagte blommetomater.
– Kartoffellasagne m. rodfrugter i tynde skiver vendt m. fløde, dijonsennep og timian.
– Tomatsalat.
– Tiramisu m. frisk frugt.
– Stenovnsbrød og smør. -
Kongevejsbuffet
– Tunmousse m. ristet parmaskinke.
– Hjemmerøget laks m. æble/fennikel dressing.
– Kartoffelfuglerede m. rodfrugtmos.
– Anrettet oksemørbrad.
– Panchettasvøbt kyllingebryst.
– Bulgursalat m. abrikos, forårsløg og peberfrugt.
– Frugttærte m. frisk frugt og vanilje cremefraiche.
– Stenovnsbrød og smør. -
Maltesens buffet
– Varmrøget laksemousse på sprød salatbund med sprøde rugbrødschips
– Teriyakimarinerede tigerrejer med chilimayo på orientalsk salatbund
– Kalveculotte med grov ovnbagt tomatchutney
– Bbq marinerede vikingekølle med broccolisalat
– Pestomarinerede kartofler med parmesanost og marinerede rødløg
– Hindbærmousse med frisk frugt
– Stenovns brød og smør